Vårkampanje i nettbutikken!

Vi feirer at våren er rett rundt hjørnet, og at butikken er fylt opp med nyheter og vårfarger!

Derfor avslutter vi februar med en vårkampanje i nettbutikken hvor vi gir bort en valgfri sukkertøyskål (verdi kr 269,-) til alle som handler for minimum kr. 2000,-

Slik gjør du:

  • Velg produktene du ønsker deg på vanlig måte og legg i handlekurven.
  • Finn sukkertøyskålen du ønsker deg og legg i handlerkurven.
  • Skriv inn kupongkoden VAAR i checkout.
  • Rabatt på sukkertøyskålen regnes ut og du kan betale på vanlig måte.
  • kampanjen varer til og med søndag 1. mars.

Scroll nedover for litt vår-inspirasjon!

Krum middagstallerken leire, Krum medium tallerken lys grå, sukkertøyskål rogn og Moon kobber spiseskje.

 

English:

Spring campaign in our webshop!

We celebrate that spring is just around the corner and that our store is filled up with new design and spring colors!

So we decided to end February with a spring campaign in our online store where we give away one sukkertøyskål (value of NOK 269,-) in an optional color to everyone who shop for a minimum of NOK. 2000 –

This is what you do:

  • Select the products you want to purchase and add them to your shopping cart.
  • Choose the sukkertøyskål you want and add it to your shopping cart.
  • Enter the coupon code VAAR in checkout.
  • The discount on the sukkertøyskål is automatically calculated and you can pay as usual.
  • The campaign lasts until March 1st.

Scroll down for some spring inspiration!

Krum egg spettet/hvit, Stolt kanne med hank hvit, stolt kanne uten hank hvit.
venstre bilde: Krum kaffekopp grønn, lys lågen, sjø, skog, himmelblå, dueblå. Høyre bilde: Krum kaffekopp lys lågen, sjø, skifer, dueblå, himmelblå. Krum suppeboller jord, krum medium tallerken lys grå, lys lågen og dueblå.
Krum middagstallerken leire, krum medium tallerken lys lågen, krum suppebolle rogn.

 

Ment collections

Handmade quality, inspired by the nordic nature.

 

See all collections

Ment news

MENT presents new design spring 2020.

Read more