Lyst til å besøke MENT?

Åpent fredager 12-16 og lørdager 12-16

I vårt 500m2 store showrom og butikk jobber vi kontinuerlig med å ha inspirerende utstillinger og et oppdatert utvalg av alle våre produkter. Vi fører også produkter fra utvalgte leverandører på linduker, linservietter og bestikk som passer perfekt til våre egne produkter. I tillegg vil du finne et utvalg fra vår produktutvikling og produksjon som du ikke finner noen andre steder!

Hos oss kan du handle trygt; alle må sprite hendende sine når de kommer inn, og vi har god plass slik at det er lett å holde avstand! Vi er opptatt av at du får en trygg og god handleopplevelse!

Som et ekstra tiltak pga. Covid-19 kan du ringe oss og avtale privat besøk i butikken, vi åpner gjerne opp for små grupper og enkeltpersoner, og da kan vi også planlegge inn en omvisning i vår produksjon om du ønsker dette. Ring oss på tlf 909 32 860 så avtaler vi et besøk!

Send oss en mail Ring oss

Kontakt oss, så åpner vi opp for deg!

 

Vi tar selvfølgelig alle forhåndsregler for å hindre spredning av Covid-19 og oppfordrer våre kunder til å følge oppdaterte retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og instruksjonene i butikken.

Om du booker et besøk hos oss hjelper vi deg med tips til hvordan du kan dekke bordet ditt til fest, dekorere med blomster og materialkombinasjoner, men gir deg gjerne også råd utover det vi selv kan levere av produkter. slik som fargevalg i hjemmet ditt, møbeltips og romløsninger.

Vi hjelper deg med ideer til borddekking som passer din stil!

I tillegg til vårt eget design har vi også fantastisk bestikk fra Cutipol og linprodukter i en mengde fargevalg fra Linge Partiqular. Vi hjelper deg med å finne den perfekte sammensetningen for deg!

Se denne filmsnutten om fra vårt utsalg på Fåberg:

åpningstider