Er du STOLT av dine ansatte?

Ønsker du å gi dine ansatte en gave MENT for å vare? Vi hjelper deg med gaver som passer perfekt for din bedrift og som dine kunder og ansatte vil bli begeistret for!

Ta kontakt med vår salgssjef Tony Hauklien om du ønsker å vite mer om hva vi kan tilby i ulike prisklasser, gavepakning o.l.

mail: tony@ment.no // mobil: 986 96 990

MENT for å glede.

STOLT er kolleksjonen vår som har blitt en populær gave for representasjon og til ansatte. Gir du bort en STOLT så er ikke dette bare et vakkert designprodukt som vil bli et dekorativt smykke i hjemmet, men det gir også signal om hvor stor pris du setter på mottakeren, og teksten på kortet eller talen du skal holde gir seg selv.

MENT for bærekraft.

MENT er en norsk merkevare etablert i en gammel skifabrikk på Fåberg i 2012, som siden den gang har gjort seg bemerket både i inn- og utland. Med sine interiørprodukter av originalt design har søstrene Sidsel og Ingvild etablert lokal produksjon og arbeidsplasser på Fåberg, i tillegg til gode produksjonssamarbeidspartnere i Portugal.

Alle produktene er håndlaget og utviklet i designverkstedet i den gamle skifabrikken og kjennetegnes av organisk form og farger inspirert av den nordiske naturen.

MENT for kvalitet.

I en verden full av masseproduserte døgnfluer ønsker MENT å være en motvekt ved å levere produkter av høy kvalitet og lang levetid som man blir glad i, og som man ønsker å ta vare på.

Mange har begynt å spare på våre kopper og tallerkener som kommer i et stort utvalg av farger og størrelser, og vi hjelper deg gjerne med å planlegge et gaveprogram som går over flere år, slik at det er til glede både for deg og mottakeren.

Ønsker du å vite mer om MENT? Da kan du lese denne artikkelen.

 

Ment collections

Handmade quality, inspired by the nordic nature.

 

See all collections

Ment news

MENT presents new design spring 2020.

Read more